Oct 122016
 

Volgens Omroep Flevoland was het vandaag een chaos in Almere. ‘Tientallen mensen zijn woensdagmiddag in de Almeerse wijk Tussen de Vaarten op zoek gegaan naar een zogenoemde horrorclown.’ ‘Naast veel kinderen en jongeren was er ook veel politie op de been. In eerste instantie stond er één motoragent, maar nadat kinderen een steen naar hem gooiden, werd om versterking gevraagd. Meer agenten kwamen toegesneld en dreven de groep uit elkaar. De horrorclown zelf is overigens niet gesignaleerd. De politie bevestigt dat er enkele tientallen agenten ingezet zijn op het moment dat de sfeer grimmig werd en de aanwezigen met stenen gingen gooien.’

De vreselijke ‘horrorclown’ kon helaas niet worden opgespoord. Hoewel deze horrorclown nog geen enkel misdrijf heeft gepleegd, moet hij natuurlijk toch worden opgespoord. Kon u enige dagen geleden al lezen hoe de politie in zijn nimmer aflatende strijd tegen het kwaad zelfs speciaal getrainde roofvogels inzet tegen drones, voortgangsrapportages met verdraaide feiten gebruikt tegen motorclubs en commerciële bureautjes van in werkelijke dienst zijnde politie-agenten tegen het gevaar van de ondermijning, vandaag werd duidelijk dat wellicht deze strijd tegen het ongrijpbare kwaad hulp behoeft.

Hulp van de oppassende burger. Hulp dus van u! Om reuzebehulpzaam te zijn hebben wij een lijstje gemaakt waaraan de ‘horrorclown’ is te herkennen.

Je bent een clown, wanneer je……

…..in de ondernemingsraad van de politie zit en het geld van de belastingbetaler uitgeeft aan luxereisjes naar de Antillen.

…..politieagenten die net verantwoordelijk waren voor de dood van een burger onschendbaarheid belooft.

…..roept dat de politie niet etnisch profileert, terwijl onafhankelijke wetenschappers na veel echt speurwerk een rapport op tafel hebben gelegd dat het tegendeel beweert.

…..een man die te veel heeft gedronken in de rug schiet waardoor hij invalide raakt en hem dan ook nog aanklaagt voor poging tot doodslag.

…..een stenengooier in zijn been schiet en dan zegt dat je getraumatiseerd bent geraakt door de hysterie rond motorclubs.

…..zelf gelooft wat je voor kletspraat in de voortgangsrapportages over motorclubs hebt gezet.

…..gelooft dat er geen stillen binnen zaten bij Van der Valk toen daar werd gevochten tussen leden van motorclubs.

Ja, en wat moet u nou doen wanneer u zo’n horrorclown tegenkomt? Daarover kunnen wij u maar één ding aanraden. Zorg dat u in puike conditie verkeert…..

EN ZET HET OP EEN LOPEN!!

 

Elsevier over de horrorclowns

Jongeren in Almere nemen heft in eigen hand tegen horrorclown

Updeet: Vandaag heeft de pipolitie bekend gemaakt dat er eindelijk twee horrorclowns zijn gearresteerd in Almere. Deze clowns hebben geen enkel strafbaar feit gepleegd. De twee clowns zijn beiden 14 jaar oud. Een doorbraak!

Dupont